top of page
iuhdeuiwdh_two_woman_standing_with_their_back_to_the_camera_loo_7d3e23c1-b40f-4231-b1de-87

Om oss

Med respekt, engagemang och mötet i fokus samt med stor fingertoppskänsla och erfarenhet tar vi oss an era uppdrag. Vi skräddarsyr tjänster utifrån era behov.

Helena är en erfaren socionom sedan 1996 med vidareutbildning inom psykoterapi steg 1 och en masterexamen i bildterapi. Med lång erfarenhet av myndighetsarbete enligt SoL, LVU, familjestöd och handledning kan du lita på hennes kompetens. Handledarutbildad och väl förtrogen med metoder som BBIC (Barns Behov i Centrum), iRiskSigns of Safety, BiFF (Barn i Föräldrars Fokus) och ICDP (International Child Development Program).

 

Vår socionom har även erfarenhet av att genomföra utbildningar och är kunnig inom anknytningsteori. Några verktyg i verktygslådan är ART (Aggression Replacement Training) nuvarande RePulse och MI (Motiverande samtalsteknik).

En kreativ och pedagogisk socionom med ett hjärta som klappar extra för dem som har det tungt är redo att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Som en optimistisk realist är hon modig, tydlig och har en varm personlighet.

Här arbetar även Agnetha, en socialpedagog och familjebehandlare med lång erfarenhet av samarbete med socialtjänsten och praktiskt arbete som familjehem för ungdomar med komplex problematik. Med gedigen kunskap om NPF, olika psykiatriska svårigheter, stöd inom ADL-träning och att hjälpa både vuxna och barn att växa och mogna, kan du vara säker på att få den hjälp du behöver. Hon har vidareutbildningar inom Trappan, PATRIARK, SARA, FREDA, TMO (TraumaMedveten Omsorg) och barnsamtal.

Agnetha har över 20 års erfarenhet av att arbeta med olika familjer och har utvecklat en stark önskan att skapa en plattform tidigt i familjers liv för att möjliggöra stöd och insatser. En positiv och tydlig person som är mycket duktig på att skapa en miljö för konstruktivt samarbete.

bottom of page