top of page
Eftermiddagsljus

Föreläsningar/utbildningar

NPF i vardagen 

En föreläsning som riktar sig till familjehem med barn som har neuropsykiatrisk diagnos. Här får du konkreta tips av en erfaren familjehemsmamma på hur du kan nå fram till ditt barn trots diagnos.


ICDP – vägledningsgrupp för föräldrar

En vägledningsgrupp på fem tillfällen, en gång i veckan 2 timmar, där vi tittar på de principer som är verksamma i relationsskapandet till barnet. Områden som berörs är den emotionella, meningsskapande och vägledande dialogen. En vägledningsgrupp som hjälper föräldrar bli mer lyhörda för sina barn och få ett bättre samspel.


BiFF – Barn i föräldrars fokus

En utbildning på tre tillfällen à 2 timmar som riktar sig till föräldrar som separerat eller är på väg att separera. Kan med fördel ges innan samarbetssamtal eller som en god grund att stå på inför samarbetssamtal. Denna utbildning kan ske digitalt.


Den viktiga anknytningen

Föreläsning på 2,5 timmar där våra olika anknytningsmönster gås igenom och du får med dig tankar kring hur man kan arbeta för att skapa tryggare barn.


Vi har också föreläst utifrån andra teman såsom kommunikation med flera. Vi kan utifrån våra kunskaper och erfarenheter skräddarsy en utbildning utifrån era önskemål.

 

Ta kontakt med oss så resonerar vi tillsammans.

bottom of page